logo
Ursviks största uteservering med solläge hela dagen. Välkommen att njuta av lunch, middag & fika vårt caféutbud, Även avhämtning och hemleverans.
08 – 41399860
Marieborgsgatan 4, 174 62 Sundbyberg/Ursvik
Instagram Feed
Search

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller från och med 2019-06-25. Syftet med denna integritetspolicy (”Policyn”) är att informera dig om vilka personuppgifter vi samlar in när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats, hur den används samt några av de åtgärder vi vidtagit för att skydda dina personuppgifter. För att behandla och skydda personuppgifter på ett riktigt sätt följer vi Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR) och de principer för god sed som praktiseras på området.

Eftersom Policyn kan komma att ändras rekommenderar vi dig att då och då titta igenom den aktuella versionen. Om vi ändrar något i Policyn uppdaterar vi även datumet längre ner på sidan. Om du har några frågor med anledning av denna Policy eller hur MateosUrsvik.se hanterar dina personuppgifter vänligen kontakta oss, du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

 

Vilka vi är

Vi är Mateos Ursvik Restaurant & Bisto. Hos oss hittar du mat med influenser från italienska köket samt traditionell husmanskost.
Du kan se mer om våra maträtter och vår restaurang på http://mateosursvik.se/ .

 

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

På vår webbplats har vi kontaktformulär. Genom dessa formulär kan man kontakta oss.
Med formulären samlar vi in all nödvändigt information som sparas i vår databas för att kunna kontakta dig tillbaka och även kunna identifiera och stoppa skräppost. De uppgifter som är personliga och som vi samlar idag in genom våra olika formulär på webbplatsen är

  • Förr och efternamn
  • E-post adress
  • Annan information som du kanske skriver med i vår ’Övrigt information’ fält
  • Ip-adress
  • User agent-sträng.

 

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.
Vill du läsa mer om cookies, klicka här för att komma till vår sida om cookies.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

 

Analys

Vi använder oss inte av några speciella analys och statistik verktyg.

 

Vilka vi delar din data med

One.com
Vårt webbhotell där hela webbplatsen ligger med filer och databas.
https://www.one.com/sv/info/sekretesspolicy

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte att behandla uppgifterna.
Vi kan komma att spara personuppgifter längre för att efterfölja en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Har du valt att ta emot mejl ifrån oss så behöver vi självklart spara vissa personliga uppgifter som Namn och E-post adress för att kunna skicka ut till mejl till er.

 

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vänligen identifiera dig via e-post

 

Vart vi skickar dina upgifter

När besökare på vår webbplats skickar meddelanden, visar intresse eller kommenterar något kan det komma att kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

 

Om webbplatsen

Webbplatsen är producerad av Stockholm baserade digitalbyrån Foomle design och använder moderna tekniker och lösningar som t.ex. WordPress som publiceringsplattform och responsiv design för att anpassa utseendet för olika plattformar och skärmupplösningar.

 

Kontakt

Har du frågor gällande vår webbplats eller information vi kanske har om dig så kan du kontakta oss genom kontaktformuläret på vår kontakt sida.

 

Ytterligare information

 

Hur vi skyddar din information

Vi ser till att ta bort informationen när vi inte längre behöver den.

 

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi kommer att rapportera eventuella olagliga överträdelser på denna webbplats eller i våra tredjepartsdatahanterare till alla berörda personer och myndigheter inom 72 timmar efter att överträdelsen blivit känd för oss om det framgår att lagrade identifierbara personuppgifter har stulits eller på något sätt kan påverka personer som besökt vår webbplats.

Sorry, the comment form is closed at this time.